Buitengewoon in beton

Hoe krachtig wilt u hem hebben?

Nieuwe en gebruikte platen, wanden, palen, blokken, goten en poeren van beton. Daar maakt DCW Beton zich elke dag hard voor. We hebben een enorm assortiment. Zit uw formaat er niet tussen? Dan maken we het voor u.

verkoop nieuwe betonplaten; betonplaten; verkoop nieuwe betonplaten; betonplaten;

Betonplaten

DCW Beton beschikt over een ruim assortiment betonplaten, nieuw en gebruikt. We hebben diverse formaten op voorraad. Zit dat van u er niet bij? Wij vervaardigen ook in opdracht.

Een betonplaat is de oplossing bij uitstek voor verharding. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen ook gebruikt worden op een minder draagkrachtige ondergrond. Verzakken de platen onverhoopt, dan kunnen ze zo nodig worden opgehaald en opnieuw worden gelegd. Daardoor zijn betonplaten prima geschikt voor hergebruik.

verkoop nieuwe betonplaten; betonplaten; verkoop nieuwe betonplaten; betonplaten;

Keer- en sleufsilowanden

DCW Beton is uw kracht in keer- en sleufsilowanden. Wij leveren wanden voor alle klussen en in alle prijsklassen. Naast een totaalpakket aan hoogwaardige silo’s leveren wij ook betonplaten met stalen balken, een uitkomst bij een kleiner budget. Vraagt u ook naar onze restpartijen en tweedehandsproducten voor een goedkopere en duurzame oplossing.

Weergaloos
Onze keer- en sleufsilowanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met de milieuklasse-aanduiding XA3 geschikt voor gebruik in een veeleisend klimaat. Zo is ons beton bestand tegen vocht, chloriden en vorst.

U wenst, wij plaatsen
Alle elementen plaatsen we kosteloos, mits op plekken die bereikbaar zijn voor vrachtwagens van circa vijftig ton. Mocht er onder deze omstandigheden toch sprake zijn van tegenslag dan kunnen wij kosten doorberekenen. Indien gewenst kunt u gratis gebruikmaken van een hijsvoorziening. We vragen hiervoor wel een borg.

Biedt ons ruime assortiment u geen totaaloplossing, dan spreken wij graag met u over werk op maat. Wellicht kunt u met het toevoegen van passtukken en sparingen al uit de voeten. Zo niet, dan maken wij graag een vrijblijvende maatwerkofferte voor u op. Vragen? Bel 06 23 42 46 06, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in. 

DCW Beton voor betonblokken in Zuid-Holland DCW Beton voor betonblokken in Zuid-Holland

Megablokken

Met megablokken maakt u snel en eenvoudig wanden in diverse formaten. Zij worden niet voor niets ook wel stapel- of Legoblokken genoemd. De hoogte en lengte bepaalt u eenvoudig zelf. Door hun vernuftige vorm stapelen de blokken veilig. Ze zijn te voorzien van afwatering en afdekkleed. Voor de bovenkant van uw wand leveren wij blokken zonder noppen voor een vlakke en veilige afwerking. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Heipalen

Heipalen hebben een grote draagkracht. Het is de enige paal die tijdens de installatie het zwaarst wordt belast. De paal krijgt zware klappen van het heiblok. Heeft de heipaal deze klappen doorstaan? Dan is de paal onverwoestbaar. Na de installatie is de paal direct belastbaar. Daarbij wordt de paal op een duurzame manier geproduceerd uit betongranulaat. 

Sterk in gebruik
Heipalen worden gebruikt om zand vast te houden in paardenbakken. Het is ook geschikt als aanrijdbeveiliging voor vrachtwagens. Als u op het asfalt een heipaal neerlegt, werkt dit als stootwand.

Betonpoeren

Op zoek naar een eersteklas en snelle wijze van funderen? Met onze betonpoeren legt u eenvoudig een betrouwbare en volledige prefabfundering. Dit bespaart tijd en geld. De poeren zijn in vele formaten verkrijgbaar. Zit uw formaat er niet bij? Dan maken wij het voor u op maat.

Standaard worden in de poeren vier M16 ankers gestort.

DCW Beton voor betonblokken in Zuid-Holland DCW Beton voor betonblokken in Zuid-Holland

Watergoten en -putten

DCW Beton is uw totaalleverancier in watergoten en –putten. We leveren alle beton voor het afwateren van uw erf zoals putten uit staalbeton, holle heipalen en afwateringsroosters. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Klinker H-steen

Gebruik H-klinkers in een openbare ruimte of voor tuinbestrating. Onze fraaie en voordelige H-klinkers en klinkers maken van elke stoep een duurzaam project. Ze zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en gaan dan ook jaren mee. De klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vaak hebben wij interessante partij-aanbiedingen.