In- en verkoop van nieuwe en gebruikte betonplaten

Voorhouts bekendste betonleverancier

Beton afzetting

DCW Beton heeft een enorm assortiment aan betonproducten. Denk bijvoorbeeld aan: nieuwe of gebruikte platen, wanden, palen, blokken, goten en poeren. Hebben wij uw gewenste formaat niet op voorraad? Dan maken wij uw product graag voor u op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Betonplaten 

Een betonplaat is de oplossing bij uitstek voor de verharding van bijvoorbeeld fietspaden of parkeerplaatsen. De platen zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen ook gebruikt worden op een minder draagkrachtige ondergrond. Verzakken de platen onverhoopt, dan kunnen ze eventueel worden opgehaald en opnieuw worden gelegd. Daardoor zijn betonplaten zeer geschikt voor hergebruik.

DCW Beton beschikt over een ruim assortiment betonplaten, nieuw en gebruikt. We hebben diverse formaten op voorraad. Zit uw gewenste formaat er niet bij? Dan vervaardigen wij uw plaat eventueel ook in opdracht. 

Keer- en sleufsilowanden

DCW Beton is uw expert op het gebied van keer- en sleufsilowanden. Wij leveren wanden voor alle klussen en in alle prijsklassen.

Naast een totaalpakket aan hoogwaardige silo’s leveren wij ook betonplaten met stalen balken. Een uitkomst bij een kleiner budget. Vraagt u ook naar onze restpartijen en tweedehandsproducten voor een goedkopere en duurzame oplossing.

Weerbestendig

Onze keer- en sleufsilowanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met de milieuklasse-aanduiding XA3 geschikt
voor gebruik in een veeleisend klimaat. Zo is ons beton bestand tegen vocht, chloriden en vorst.

U wenst, wij plaatsen

Alle elementen plaatsen we kosteloos, mits die plekken bereikbaar zijn voor vrachtwagens van circa vijftig ton. Mocht er onder deze omstandigheden toch sprake zijn van tegenslag, dan kunnen wij de meerkosten doorberekenen. Indien gewenst kunt u gratis gebruikmaken van een hijsvoorziening. We vragen hiervoor wel borg.

Biedt ons ruime assortiment u geen totaaloplossing, dan spreken wij graag met u over werk op maat. Wellicht kunt u met het toevoegen van passtukken en sparingen al uit de voeten. Zo niet, dan stellen wij graag een vrijblijvende maatwerkofferte voor u op.

Megablokken

Met megablokken maakt u snel en eenvoudig wanden in diverse formaten. Ze worden niet voor niets ook wel stapel- of legoblokken genoemd. De hoogte en lengte bepaalt u eenvoudig zelf. Door hun vernuftige vorm stapelen de blokken veilig. Daarnaast zijn ze voorzien van afwatering en een afdekkleed. Voor de bovenkant van uw wand leveren wij blokken zonder noppen voor een vlakke en veilige afwerking.

Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.

Heipalen

Heipalen hebben een grote draagkracht en worden tijdens de installatie zwaar belast. De paal krijgt immers flinke klappen van het heiblok. Heeft de heipaal deze klappen doorstaan? Dan is de paal onverwoestbaar. Na de installatie is de paal direct belastbaar. Daarbij wordt de paal op een duurzame manier geproduceerd uit betongranulaat. 

Heipalen worden niet alleen gebruikt in de bouw, maar bijvoorbeeld ook in paardenbakken om zand vast te houden. Tevens zijn ze geschikt om op asfaltwegen te plaatsen. Ze dienen dan als aanrijdbeveiliging voor voertuigen.

Betonpoeren

Op zoek naar een eersteklas en snelle wijze van funderen? Met onze betonpoeren legt u eenvoudig een betrouwbare en volledige prefabfundering. Dit bespaart tijd en geld. De poeren zijn in vele formaten verkrijgbaar. Zit uw formaat er niet bij? Dan maken wij uw poer voor u op maat.


Standaard worden in de poeren vier M16 ankers gestort.

Watergoten en -putten

DCW Beton is uw totaalleverancier in watergoten en –putten. We leveren beton voor het afwateren van uw erf. Denk dan bijvoorbeeld aan putten van staalbeton, holle heipalen en afwateringsroosters. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

H-klinkers

Gebruik H-klinkers in een openbare ruimte of voor tuinbestrating. Onze fraaie en voordelige H-klinkers maken van elke stoep een duurzaam project. Ze zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en gaan dan ook jaren mee. De klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vaak hebben wij interessante partij-aanbiedingen.

DCW Beton
Beethovenlaan 31 
2215 SG Voorhout

Openingstijden

Maandag 07:00 - 21:00

Dinsdag 07:00 - 21:00

Woensdag 07:00 - 21:00

Donderdag 07:00 - 21:00

Vrijdag 07:00 - 21:00

Zaterdag 07:00 - 21:00

Zondag Gesloten

KvK

85019658

 

 

DCW: in- en verkoop van nieuwe en gebruikte betonplaten.